Har du brug for hjælp?

Skrabeglobus

299 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Hvor har du været i verden? Skrab landene i hele verden fri, når du har besøgt dem, og med tiden vil hele landkortet være fritlagt med alle sine fine farver. Det her er gaven til den meget berejste eller den unge, der står for at skulle ud og opleve verdenen for første gang.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Vis hvad du har set, og hvor du har rejst med denne fantastiske skrabeglobus, hvor du kan skrabe alle lande i verden, så de får en fin farve. Har du rejst i forskellige lande, kan du nu imponere dine gæster med, hvor du har været og hvilke steder i verden, du har oplevet. Globusen vil se så fin ud på hylden, både før og efter, du har besøgt et nyt land!

En sjov gave til dig selv som den berejste og nysgerrige person, du er, eller den perfekte gave til den, der står for at skulle ud og opleve verdenen for første gang. Skrabeglobusen er den ekstra lille gave ved siden af pengene som motiverer og opfordrer til at komme ud at rejse og opleve andre himmelstrøg. Skrabeglobus til den berejste starter med at være hvid og beige og ender med at blive den fuldstændigt personlige gave, hvor verdenens lande er skrabet synlige så alle kan se, lige præcis hvor du har været. Lad ikke globusen være uskrabet - skynd dig ud og oplev verden og få skrabet globusen, så alle lande er fulde af farver og lad farverne være bevis på, hvor du har været.

Detaljer

  • Beskrivelse: Globus med lande der kan skrabes fri
  • Materiale: bestrøget pap
  • Mål: Ø 20 cm
2021-01-16T01:38:30+00:00