Har du brug for hjælp?

Skoformet sparebøsse med indgravering

249 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Skal du til barnedåb og vil gerne komme med en personlig gave der kan følge barnet gennem hele hans eller hendes liv, så skal du selvfølgelig have denne fine sparebøsse med, hvor du får indgraveret barnets initialer på. Den kan gøres ekstra fin med de medfølgende lyserøde og lyseblåp snørebånd.

* Skal udfyldes

249 kr

Other customers bought

Beskrivelse

En tidlig opsparing er altid en god ide, og hvis du kommer med sparebøssen til den lille babys barnedåb, så er opsparingen i hvert fald skudt tidligt igang, for der skal jo altid være en mønt eller to i, når man giver en sparebøsse væk. Den fine lille forsølvede sko med rigtige snørebånd og initialer indgraveret er en fin og personlig gave, der vil følge barnet resten af hendes liv. Den ser nemlig så sød og elegant ud, at den vil pynte så fint på børneværelset, teenageværelset og senere i livet i stuen eller soveværelset.
Den første lille opsparing vil være sikkert opbevaret i skoen, og så kan den ellers stille og roligt blive fyldt til randen og blive en rigtig lille skattekiste.

Her har du fundet den helt rigtige og personlige gave til barnedåben - om det er dit eget barn, din vens eller din søsters, så er sparebøssen til den lille baby en betænksom gave, der vil følge barnet resten af livet!

Detaljer

  • Materiale: forsølvet metal
  • Mål: 9,2 x 5 x 5,5 cm
2020-11-27T11:59:29+00:00