Har du brug for hjælp?

"Come in we're open"-skilt i gammelt design

119 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
Det flotte skilt i retro look leder ikke bare tankerne hen på den lokale amerikanske diner i 1950'erne, det får dig også til at tænke på små fine butikker fyldt med flotte og fristende vintage møbler, second hand tøj og andre gode sager. "Come in we're open"-skiltet er det eneste rigtig skilt at have hængende i vinduet, hvis du har vintage varer til salg.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det flotte blikskilt ser ud som om at det har budt gæster og kunder velkommen i flere årtier, og det indbyder da til at træde ind i butikken, og se på hvad der gemmer sig af interessante sager bag skiltet. Er det en frisør, en vintagebutik eller en lille amerikansk diner? Du finder ikke ud af det før at du er indenfor og skiltet siger jo "Come in we're open".

Har dig og din veninde netop åbnet den lille butik eller café som I altid har drømt og talt om, så skal I da også sørge for at byde jeres kunder og gæster velkommen på ordentlig vis, allerede fra de tager fat i døren og kommer ind til jer. Skiltet i retro look er den perfekte gaveide til dem af dine venner der netop har åbnet deres egen forretning - en fin gave der vil sætte prikken over I'et på forretningen.
Eller giv skiltet, i det lækre vintage look, til din mor, som altid sørger for at der er friskbagte lækkerier til dig når du kommer på besøg - det er jo næsten som at hun drev en butik bare for din skyld - og så er skiltet en sjov, ironisk bemærkning der peger tilbage på dig selv.

Detaljer

  • Beskrivelse: skilt i retro look
    • Come in we're open
    • til ophængning
  • Materiale: blik
  • Mål: 30 x 40 cm
2022-05-21T13:58:34+00:00