Har du brug for hjælp?

Skelet-isterningebakke

95 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Til alle, der er vilde med morbid humor, er denne gave perfekt. Isterningbakken formet som et skelet er et must til halloween og også god til andre fester, hvor drinksene skal køles af på den helt rigtige måde. En sjov, anderledes og i den grad cool gaveide! Giv en skelet-isterningebakke som vært- eller værtindegave til den næste udklædningsfest.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Mr. Bones ligger klar i fryseren til den næste fest, hvor der skal køles drinks. Hvad enten det er i en zombie-cocktail eller en hvilken som helst anden drink, gør en skelet-isterningsbakke en god figur. Denne anderledes gaveide er optimal til alle, der kan lide anderledes ting, og som har hang til det spøjse. Det kunne både være arbejdskollegaen, den gode veninde eller måske børnene, der synes det er sjovere med et skelet end en kedelig og almindelig isterning i sin cola. Til halloweenfester eller polterabender er den sjove gave et hit - for hvem vil ikke gerne nyde en kold drink med et smeltende skelet?
Den bøjelige isterningbakke med gummi i formen sørger for, at knoglerne holdes sammen, så isterningmanden er hel idet han bliver lagt i drinken. Giv denne gave i indflytter- eller værtindegave, da det med garanti ikke er en, man glemmer lige foreløbig! En anderledes gaveide, der får modtageren til at slå øjnene op og glæde sig til sin næste kølige drink.

Detaljer

    2020-11-28T17:45:06+00:00