Har du brug for hjælp?

Skattekiste til brylluppet med indgravering

215 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

En lille kiste fuld af skatte, overraskelser og kærlighed - brudekisten er en sød og anderledes gaveidé til brudeparret på deres bryllupsdag. Kisten giver dig mulighed for at give en helt personlig gave, selvom det eneste parret måske har ønsket sig er penge til en lang rejse eller lignende. Den fine indgravering gør gaven til noget helt specielt der er lavet til parret.

* Skal udfyldes

215 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Den ægteskabelige lyksalighed og kærlighed er nogle af de største skatte i livet. Når du giver denne skattekiste i bryllupsgave, så giver du en helt speciel og meget personlig gave der er som skabt til en af livets største begivenheder.
Skattekisten er lavet i træ og metal og måler 15 x 9,5 x 8 cm, så der er fin plads til penge, gavekort og andre ting i den dur, som brudeparret kan have ønsket sig - men selve indpakningen er det der gør gaven speciel. Kisten er nemlig ikke bare fin at se på, den giver dig mulighed for at få indgraveret op til 25 tegn på to linjer. Det naturlige vil være brudeparrets navne og deres bryllupsdato, men du kan jo også vælge at gå mindre traditionelt til værks. Der er allerede indgraveret to hjerter der er flettet ind i hinanden sammen med sætningen "Til brylluppet".

Skattekisten til brylluppet med indgravering, er en rigtig dejlig måde at ønske tillykke med ægteskabet på, og så er kisten en betænksom og kærlig gave at give til to mennesker der elsker hinanden, og som skal til at samle mange fantastiske skatte sammen som det nygift par de er. Selvom der måske kun står penge og gavekort på ønskesedlen, så kan gaven godt gøres helt personlig alligevel.

Detaljer

  • Beskrivelse: skattekiste til brylluppet med indgravering
  • Materiale: træ & metal
  • Mål: 15 x 9,5 x 8 cm
  • Bemærk: ingen specialtegn
2023-01-30T05:57:09+00:00