Har du brug for hjælp?
8987 5508

Sjove køleskabsmagneter

Pris: 105 kr

Special Price 88 kr

Inkl moms
-16,00 %
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Disse finurlige og sjove køleskabsmagneter er en sjov lille gaveide, der kan hjælpe dig med at holde styr på små beskeder, billeder og noter i hverdagen. De er lavet i et fedt design taget direkte fra din computer med alle de markører, du ser til hverdag. Magneterne vil se flotte ud på køleskabet eller på den magnetiske tavle på kontoret!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 299,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Med symboler, der er letgenkendelige for folk i alle aldersgrupper, vil kølekskabsmagneterne her se fine ud i alle køkkener. De praktiske magneter er tro kopier af markører fra computeren: fra timeglasset, når PC'en lige skal tænke, til hånden, der er klar til at klikke for dig. Sættet indeholder syv forskellige symboler fra hverdagen og vil hjælpe dig med at holde styr på vigtige noter eller holde fast på små fine billeder eller hilsner, som bare er hyggelige at have på køleskabet. De særligt stærke magneter garanterer at ikke én note ryger på gulvet, så der er ingen undskyldning for at misse en aftale eller glemme at købe kaffe.
Med de finurlige køleskabsmagneter giver du syv små, nyttige og originale gaver, som i virkeligheden kan bruges af alle! Det kan enten være en gave til far til fars dag eller til kontoret, hvor magneterne vil passe helt perfekt til arbejdsmiljøet og de magnetiske tavler. En sjov og anderledes lille betænksomhed til mange situationer.

Detaljer

  • Beskrivelse: sættet indeholder 7 magneter

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-01-20T09:01:58+00:00