Har du brug for hjælp?

Shotsglas formet som mini cocktails

195 kr
Inkl moms
- +
Så er der sørget for ekstra god stemning til næste fest! Med disse shotglas formet som mini cocktails, har du den perfekte gave til alle festaber, som både er sjov og stilfuld. Pak gaven ind og tag den med som værtindegave, mandelgave eller pakkelegsgave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne pakke med fire shotsglas formet som mini-cocktails er en ægte humørspreder til enhver fest. Med fire forskellige udformninger i pakken er der sørget for god stemning næste gang, der inviteres til sjov og ballade.

Shotglassene er miniatureudgaver af rigtige cocktailglas, så der kan både nydes mini cosmos, dyre dråber whisky, et mini glas rødvin eller måske man hellere vil i Oktoberfest-stemning med det lille ølkrus. Der kan komme meget sjov ud af at fordele glassene efter hvilken personlighed festdeltagerne har, for så at skåle og nyde det ene shot efter det andet.

Denne gaveide er perfekt til alle, der vil drikke shots med stil. Som en værtindegave er disse glas optimale og mon ikke du får lidt ekstra credit, når der skåles i de høje procenter. Venner og familie vil helt sikkert sætte pris på denne anderledes gave og når de små glas fyldes, bliver smilene endnu bredere.

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med 4 glas
  • Mål: 5 x 7 cm
2020-11-28T18:22:42+00:00