Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Shake and make-ismaskine

205 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

En rigtig god nyhed til alle isnydere! Med denne gaveide kan man lave is præcis, når man vil, og hvor man vil. En shake and make-ismaskine er simpelthen den bedste opfindelse nogensinde og tillader endda at man kan eksperimentere med nye forskellige former for is. En rigtig god og "cool" gaveide til alle, der elsker is og kan spise det døgnet rundt.
 • Leveringstid 2-5 hverdage*
 • Fri levering fra 499,- kr.
 • 30 dages returret**
 • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
 • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Sommertid er lig med istid! Solen skinner, det er lunt udenfor, og man har bare lyst til is! Desværre er køen til den nærmeste isbutik ekstremt lang, og man har helt glemt at købe is til fryseren. Hvad gør man så? Man laver da bare sin egen is! Med denne gaveide er det muligt at lave sin egen is, hvor man vil, og når man vil, og det er endda også muligt at eksperimentere og finde på helt nye slags is. Perfekt, hvis man ikke rigtig kan beslutte sig for, hvad man vil have! Det er meget nemt, man skal bare putte isterninger, en smule salt i og noget yoghurt eller fløde til at gøre den cremet med. Derefter ryster man bare sin shake and make-ismaskine i cirka 6 minutter, og så har man efterfølgende en lækker og cremet is!
Denne gaveide vil helt sikkert gøre glæde hos både store og små, især på varme sommerdage, hvor man bare virkelig har brug for at køle ned med en lækker is!

Detaljer

  Anmeldelser

  Write a review

  Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

  2018-11-16T03:07:21+00:00