Har du brug for hjælp?

Sensuelt rejsesæt

259 kr
Inkl moms
- +
Dette sensuelle rejsesæt med forskelligt tilbehør til en romantisk aften skal nok sætte safterne i kog! En dejlig og fræk gaveide forud for den næste rejse med kæresten eller måske en ide til bryllupsrejsen? Slip fantasien løs og gør jeres næste fælles rejse uforglemmelig.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Overrask din kæreste med dette sensuelle rejsesæt, der nok skal sætte gang i fantasien på hotelværelset. Sættet indeholder en lækker massageolie, der dufter af chokolade med et hint af citrus, en varmende massagegel, en silikone-massagegel, en pirrende læbebalsam, en blød fjer til at strejfe de erotiske zoner samt et sort satinbånd, som kan bruges til at udleve forskellige fantasier. Her er det kun kreativiteten, der sætter grænser.

De forskellige artikler er i rejseformat, så I nemt kan have dem med på jeres næste rejse eller weekendtur. En dejlig og fræk gaveide til din kæreste, som hun nok skal sætte pris på, selvom hun måske ikke helt vil indrømme det. Er I på vej på bryllupsrejse er sættet også helt perfekt som morgengave. Så slip fantasien løs og gør jeres rejse til et ganske særligt minde. Det eksklusive sæt kommer i en flot gaveæske, der kommer til at tage sig flot ud på gavebordet – hvis den altså skal stå fremme!

Detaljer

  • Beskrivelse: rejsesæt med massagegel, massageolie, løbebalsam, fjer og satinbånd
2020-12-03T07:44:50+00:00