Har du brug for hjælp?

Selvlysende toiletpapir

69 kr
Inkl moms
- +
Vi har alle været der: Vi skal på toilettet i løbet af natten, men vil helst ikke tænde lyset på badeværelset, da det både er skarpt for øjnene og vil gøre os for friske til at kunne falde i søvn igen bagefter. Her er løsningen! Det selvlysende toiletpapir oplades i løbet af dagen af lyset og om aftenen viser det vej for dig, når du besøger det lille hus. Oplagt pakkekalendergave eller som værtsgave til kammeraten.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Du ligger lige og sover så godt, men vågner så og skal på toilettet. Du prøver at ignorere det, men du bliver nødt til at rejse dig og gå på toilettet. Endelig finder du toilettet, træder ind og så kan du ikke finde toiletpapiret i mørket. Med det selvlysende toiletpapir er der heldigvis en løsning på det problem, da det lyser op i mørket uden at forstyrre øjnene. Det kan selvfølgelig også bruges som pynt til forskellige festlige lejligheder, hvor det vil gøre sig godt i mørket. Hvad med at bruge det som udklædning til den næste fastelavns- eller halloweenfest? Du kunne f.eks klæde sig ud som en selvlysende mumie?
Uanset hvordan det selvlysende toiletpapir ender med at blive brugt, så vil det uden tvivl sætte et smil på læben og give en "aha!"-følelse, når man endelig ser, at der er nogen, der har fundet en løsning på det velkendte problem. Pak den ind og giv den i pakkekalendergave, mandelgave eller som værtsgave til kammeraten.

Detaljer

  • Brugsanvisning: oplader sig selv i lyset og lyser i mørke
2020-11-25T23:33:22+00:00