Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Har du brug for en selfiestick, så du kan tage billeder sammen med vennerne? Her er en bedre ide: bluetooth selvudløser! Det her er den perfekte gave til alle, der er blevet ramt af selfie-feberen, og med denne selvudløser behøver du ikke længere en selfiestick! Perfekt til teenagere og globetrottere, der vil dokumentere deres rejser.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
179 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Fotografier er med til at minde os om fantastiske og særlige øjeblikke i livet. I dag er det ikke længere besværligt at indfange mange af hverdagens små og store oplevelser, fordi vi næsten alle har en smartphone ved hånden, som bare gør det hele meget lettere, og det betyder, at vi ikke behøver at rende rundt med et stort gammeldags kamera.
Du har med sikkerhed også nogle mennesker i din omgangskreds, der altid har deres mobiltelefon klar til at klikke et billede af det første og det bedste motiv, de ser. Selfie de luxe er et bluetoothsæt, der sikrer, at den krampagtigt udstrakte selfie-arm hører fortiden til. Halve hoveder og kvarte kroppe er ikke længere et problem på billederne.
Det fungerer ganske enkelt: Du placerer din smartphone på den medfølgende holder, og derefter tager du billedet via bluetooth, som er lavet som en nøglering i retro kameralook. Selvudløseren har en rækkevidde på flere meter, hvilket giver jer en god forudsætning for at tage billeder af en større gruppe mennesker. Når billedet er taget, kan den smarte holder puttes lige tilbage i pungen, da den er lavet i kreditkortformat.

Detaljer

  • Beskrivelse: sættet indeholder 1 bluetooth selvudløser og 1 smartphoneholder, selvudløseren har rækkevidde på flere meter og er nem at betjene
  • Mål: 9 x 4,5 cm
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-06-20T11:41:40+00:00