Har du brug for hjælp?

Secret Service-høretelefoner

129 kr
Inkl moms
- +
Disse høretelefoner gør dig ikke til en hemmelig agent, men du kommer til at ligne en! Høretelefonerne er designet, som dem de hemmelige agenter benytter, når de skal melde tilbage til hovedkontoret. Kombiner med et par mørke solbriller og et jakkesæt, så er du klar til udklædningsfesten! En sjov og anderledes gaveide til alle, der har haft en drøm om at blive hemmelig agent.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Du kender dem sikkert fra amerikanske film og serier – høretelfonerne, som de hemmelige agenter bruger til at holde kontakt med hovedkontoret, når de er på en tophemmelig mission. Nu kan du få disse høretelefoner – eller i hvert fald nogen, der ligner! Du kommer ikke i kontakt med hovedkontoret, men du kan høre det nyeste musik.
Skal du til udklædnings- eller temafest er høretelfonerne også en sjov udklædningsgenstand. Du behøver bare et mørkt jakkesæt og et par solbriller, så ligner du med høretelefonerne straks en af de hemmelige agenter, som du kender fra fjernsynet. Hold øje med, om der sker noget mistænkeligt til festen, så kan du lade som om, du melder tilbage til dine kolleger. Det skal nok sørge for et godt grin! En flot gaveide til alle, der er vilde med anderledes design og hemmelige agenter!

Detaljer

  • Beskrivelse: kompatibel med smartphone og mp3-afspiller

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-02T23:09:06+00:00