Har du brug for hjælp?

Scooterformede glasmarkører

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
De her seje scootere har ladet sig fortælle, at de er inviteret til alle sommerens bedste havefester, så de er ræset ind fra nær og fjern, så de kan være med til at holde styr på, hvilket glas der er dit og mit, også når festen har trukket ud til de lyse timer. Her har du en sjov værtsgave til grillfesten eller lidt sjov pynt til knægtens børnefødselsdag.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Er du til fuld fart over feltet, så vil du med garanti blive imponeret af de her seje scooterformede glasmarkører med deres mange farver og evne til at sætte skub i enhver fest med lidt ekstra "vroom vroom"! De seje glasmarkører vil uden tvivl bringe ekstra fart over feltet til din næste fest, brunch eller børnefødselsdag. Scooterne kan ovenikøbet ræse fra glas til glas i løbet af aftenen, hvis man lige går fra pilsner til ale eller lignende, så ved man at man altid har det rigtige glas i hånden.
De seje scooterformede glasmarkører kan selvfølgelig bruges til meget mere end at markere, hvilket glas der er dit. De kan også bruges som ekstra sej og farverig pynt til bordopdækningen til jubilæet, børnefødselsdagen, brunchen eller weekendens grillaften. Her er en gave, der vil give ekstra meget fart over feltet og masser af hurtige bemærkninger til festen, når de seje scootere kommer ræsende ind på glassene fra højre og venstre!

Detaljer

  • Beskrivelse: sættet består af 8 stk. glasmarkører
  • Materiale: silikone
  • Mål: 1,6 x 3,5 x 0,8 cm
2020-11-29T03:41:53+00:00