Har du brug for hjælp?

Saturn - vægur fra Philippi

515 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her er et ur, der er beregnet til at hænges op på væggen i dit hjem. Uret er meget fascinerende, nytænkende og inspirerende. Uret selv har sin inspiration fra rummet, for det ligner på mange måder en planet i rummet. Uret består af en rund plade, der har tre baner, hvor der kører tre kugler i forskellige størrelser rundt. De kugler styres af magneter. Man skal lige vænne sig til at se klokken på en ny måde, men flot ser det ud!

Other customers bought

Beskrivelse

Her er et ur, der (sjovt nok) aldrig står stille. Men i stedet for at vise tiden med klassiske visere, så gør dette ur brug af tre kugler, der viser tiden med time, minut og sekund. Kuglerne kører rundt i tre baner, altså i hver deres bane, som styres med en magnet. Derfor giver uret referancer til universet og dets planeter, for kuglerne ligner til forveksling små planeter, der kører rundt i deres galakser.

Uret kan både hænges op på væggen eller stå på et bord, for eksempel i dit kontor eller andre steder, hvor det er praktisk at kunne holde øje med tiden uden hele tiden at skulle have sin telefon eller armbåndsur frem. Uret har en diameter på cirka 20 centimeter, hvilket gør at uret er perfekt som del af din indretning. En god gaveide til den stilbevidste veninde eller søster.

Detaljer

  • Beskrivelse: designerur fra Philippi
  • Brugsanvisning: tiden vises via 3 kugler (minut, time, sekund), der styres af magneter
  • Materiale: ABS, magneter, rustfrits ståll
  • Mål: 20 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-05T16:53:38+00:00