Har du brug for hjælp?

Sardin-knivblok

429 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Sardiner er små fisk fra Middelhavet. Og hvis ikke man kan få nok af dem, så kan man heller ikke leve uden den her lækre knivblok! Her springer sardinerne friske fra dåsen lige ind i hånden på dig, for at hjælpe dig med at snitte alle lækkerierne, du har tænkt dig at servere til middagen. Original, praktisk og anderledes gave!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Alle, der er begejstrerede for at lave mad og være i køkkenet ved, at udstyret er meget vigtigt! Det gælder alt fra potter, pander, spartler, glas, tallerkner og selvfølgelig ikke mindst et sæt ordentlige og velslebne, superskarpe knive! Hvis ikke du har ordentlige knive til at snitte dine grøntsager, hakke dine krydderurter eller skære dit brød, så kan det hele være lige meget.
Så hvis du mangler den helt rigtige gave til vennen eller veninden, der bare elsker at bruge sin tid i køkkenet og som også higer efter en stemning af Middelhav i sin madlavning, så vil denne ekstravagante sardin-knivblok med sikkerhed skabe liv og glade dage i køkkenet og måske lokke en ekstra lækker græsk salat frem til dig næste gang, du er på besøg. Knivblokken er designet som en stor blå dåse med sardiner og de fem medfølgende knive har alle skæfter, der ligner små, buttede sardiner. En sjov, anderledes og praktisk gaveide!

Detaljer

  • Beskrivelse: knivblok inkl. 5 knive
  • Mål: 34 x 14,8 x 7,5 cm
2020-11-27T01:35:50+00:00