Har du brug for hjælp?

Samurai-knivsæt

505 kr
Inkl moms
- +
Har du også et blødt punkt for gamle samurai-film? Med dette knivsæt formet som fire samurai-sværd har du lidt ekstra inspiration til at gå i køkkenet og måske endda kaste dig ud i asiatisk madlavning. En god gaveide for alle med hang til Østens mystik.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Man bliver ikke samurai på én dag – det ved enhver, der har set gamle japanske kampsportsfilm. Nu kan du dog vælge at springe over, hvor gærdet er lavest og undgå de mange års træning med dette flotte samurai-knivsæt til køkkenet. Ikke alene ser knivsættet autentisk ud, du får også fire knive, der dækker alle dine behov under madlavningen: en grøntsagskniv, en brødkniv, en kokkekniv og en universalkniv. Pludselig bliver madlavningen en fornøjelse, og du føler dig hensat til en af de klassiske samurai-film. Samtidig ser knivsættet flot ud i køkkenet, og det kommer nærmet til at ligne, at du har importeret et rigtigt sæt af samurai-sværd fra Japan.
En flot gaveide til din ven, der går op i japansk kultur, eller som bare er vild med japanske actionfilm og klassisk kampsport. Med dette knivsæt kan du udleve din egen lille filmfantasi i køkkenet – bare pas på, at du ikke skærer dig i processen!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 4 køkkenknive
  • Mål (grøntsagskniv): samlet længde ca. 19 cm, knivblad ca. 9 cm
  • Mål (universalkniv): samlet længde ca. 22,5 cm, knivblad ca. 12 cm
  • Mål (brødkniv): samlet længde ca. 32,5 cm, knivblad ca. 20,5 cm
  • Mål (kokkekniv): samlet længde ca. 32,5 cm, knivblad ca. 21 cm
  • Materiale: træ (holder), rustfri stål (knivblad), aluminium (knivskede)
  • Bemærk: tåler ikke opvaskemaskine

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-30T00:12:11+00:00