Har du brug for hjælp?

Salt & pebersæt med R2-D2

325 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her har du fundet den helt rigtige gave til alle, der kan lide velkrydret mad og Star Wars! R2-D2 salt & pebersættet er en virkelig sej gadget til køkkenet. Salt og pebersættet får jer til at tale om den episke saga og sørger samtidig for velkrydret mad til gæsterne!

Other customers bought

Beskrivelse

Dette R2-D2 salt & pebersæt er et officielt godkendt Star Wars-produkt og er den perfekte gave til den inkarnerede Star Wars fan, der har alt andet merchandise. Salt & peber-sættet er virkelig flot designet og vil med sikkerhed sørge for samtaler i alle køkkener og ved alle spiseborde. R2-D2 og R2-Q5 til henholdsvis salt og peber er lavet i keramik og de sikrer, at du altid kan krydre maden til din smag. Skulle de undtagelsesvis ikke blive brugt, står de i stedet bare og ser virkelig flotte ud på køkkenbordet ved siden af komfuret eller på hylden.

Med dette R2-D2 salt & pebersæt rammer du lige præcis den helt rigtige gave til din ven, som elsker Star Wars og alt, hvad det indebærer, eller din veninde, der kan lide velkrydret mad og har sans for sjove gadgets til køkkenet. Og hvem kan ikke lide at se på et stykke veldesignet brugskunst med en virkelig vigtig funktion i køkkenet, som ovenikøbet er taget lige ud af Star Wars-trilogien?

Detaljer

  • Beskrivelse: salt & peber-sæt
  • Materiale: keramik
  • Mål på indpakning: 14,3 x 18,5 x 7 cm
  • Bemærk: officielt godkendt Star Wars-merchandiseprodukt
2020-12-05T15:25:45+00:00