Har du brug for hjælp?

Rose Halskæde "Good Luck" med indledende

299 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

"Held og lykke" er ofte netop den ting du ønsker en elsket: Med den smukke halskæde af rose guld dog, du ikke taler lysten bare ud, men sende den til modtageren som en trofast følgesvend på vejen. Med den personlige indledende på bagsiden af ​​traileren runde heldig så hørte kun damen efter eget valg!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Et stykke af lykke: kvaliteten, rosa guld kæde er en begavet kvinde af dine ønsker for held og lykke, kan hun bære rundt om halsen altid og dermed altid har på det. Den runde vedhæng med den kærlige "Good Luck" gravering er ikke påtrængende, takket være en diameter på kun 1 cm, men stadig tiltrækker opmærksomhed.

Når din kæreste slår traileren, ser hun en anden, meget speciel overraskelse: de egne indledende som smukt krummer bogstaver!

De fine led i kæden understrege delikatesse, kvindelighed og elegance, hvilket gør denne perle et perfekte tilbehør til hver dag. Derudover blide Rosetón smigrer typen hud - både garvet og i en temmelig lys hud, kæden er umiddelbart indlysende.

Forkæl din elskede, din bedste ven eller din mors halskæde med en rund vedhæng sammen med gravering af et ønske Initial - pryder en dejlig gave idé og samtidig bringer en masse glæde!

Detaljer

Rose Halskæde ""Good Luck"" med indledende

Inkluderet: 1 Halskæde
Egenskaber:
Delikat kæde
Rund vedhæng med ""Good Luck"" gravering
Med karabinlås
Med gravering af en indledende på bagsiden af traileren
Materiale: guld med kobberlegering
Mål:
Kæde (længde): 45 cm
Trailer: Ø ca. 1 cm
Farve: pink
Bemærk: Du må ikke bruge specialtegn til gravering.

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-07-14T06:41:21+00:00