Har du brug for hjælp?

Røntgen grydehandske

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Næste gang du skal håndtere den varme gryde, kan du samtidig kontrollere, om din hånd stadig har alle knoglerne og om de sidder som de skal. Grydehandsken med røntgen er den perfekte gave til alle entusiastiske og nysgerrige kokke. Den er oplagt som en sjov og anderledes indflyttergave eller adventsgave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

"Varm, varm, varm!" Når man hører disse ord i køkkenet, så ved man, at her er der brug for en hurtig indsats og det gælder om at finde grydehandsken hurtigst muligt. Og den skal dække hele hånden, så den er beskyttet og der ikke sker nogen ulykker. Hvis grydehandsken har et originalt og anderledes print, så vil den være meget hurtigere at finde i køkkenet og dermed sikre, at der sker færre ulykker. Og det er jo problematisk, hvis man skal til at lede efter handsken, når saucen er ved at brænde på, kartoflerne er ved at koge over, eller kagen bare skal ud af ovnen nu!
Det her er uden tvivl den perfekte gave til alle hverdagens store bagemestre og entusiastiske køkkenchefer, som elsker seje gadgets til køkkenet! Det seje print af røntgenbilledet af hånden vil med sikkerhed give opmærksomhed i køkkenet, når der kreeres store lækre middage eller der bages med børnene i weekenden. Giv grydehandsken som en lille gave til din mand eller kone for at vise, at du bekymrer dig om, at han eller hun passer godt på sig selv i køkkenet.

Detaljer

  • Beskrivelse: one size, sort/hvid med print
  • Materiale: bomuld
  • Mål: 28,5 x 20 x 2,5 cm
  • Bemærk: tåler maskinvask ved 40 grader
2020-12-02T07:14:20+00:00