Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
 • Henkel links
 • Henkel rechts

T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller drag & drop
  Quality of selected imagel

  Romantiske kaffekopper med billeder

  189 kr
  Inkl moms
  DHL Express muligt
  - +

  Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

  Her har du den ultimative gaveide til parret, uanset om det drejer sig om et bryllup, en bryllupsdag eller en værtsgave til indflytterfesten. Du får to kaffekopper, der passer sammen med deres hjertehank. Det, der gør dem endnu mere romantiske og personlige er, at du kan udvælge to billeder, som bliver printet på kopperne. En perfekt, romantisk gavide til alle turtelduer og forelskede kæreste- og ægtepar.
  189 kr

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Dette gavesæt er den gave, du har ledt efter for at glæde dit gode vennepar, der er kærester eller måske endda gift. Gavesættet indeholder nemlig en perfekt hverdagsting, der er gjort romantisk. Kaffekopper! Og hvad er der mon romantisk ved dem, spørger du måske dig selv. I gavesættet får du hele to kaffekopper. De har hanke formet som hjerter, og det allersødeste ved dem er, at du kan udvælge billeder, der vil blive printet på koppen. En sød ide er at putte et billede af hver på kaffekopperne, så lige meget, om den ene del drikker kaffe med eller uden deres bedre halvdel, kan de altid blive mindet om dem.

  En skøn og romantisk gaveide til kærestepar eller de nygifte, for disse romantiske kaffekopper med billeder er uden tvivl en gave, et nygift ægtepar vil elske at kunne starte deres fremtidige morgener med, når de sammen eller hver især drikker deres morgenkaffe.
  Romantisk, anderledes og personlig gaveide. Så bliver det ikke bedre.

  Detaljer

  • Beskrivelse: gavesæt med 2 kaffekopper med hjertehank og billede efter eget valg
  • Materiale: keramik
  • Mål: ca. 9 x 8 cm
  • Bemærk: tåler ikke opvaskemaskine
  2021-03-01T16:15:41+00:00