Har du brug for hjælp?

Rødvinssæt med indgravering fra Leonardo

475 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En god aften i godt selskab - så skal der rødvin til! Er du lige kommet hjem efter en lang arbejdsdag - et glas rødvin er lige, hvad du har brug for. Det er fredag aften - rødvin er lige sagen! Der findes et hav af undskyldinger for at drikke rødvin, for hvornår passer et glas rødvin ikke lige ind? Med dette rødvinssæt fra Leonardo, får du endnu flere grunde til at servere og drikke rødvin. I sættet får du to flotte rødvinsglas og en skøn karaffel, som rødvinen kan serveres i. Et sæt, der for eksempel vil være en oplagt gaveide som indflyttergave!

* Skal udfyldes

475 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Der er ingen tvivl om, at rødvin til tider gør livet lidt bedre. Når man drikker rødvin, bliver det hele lidt nemmere, lidt mere positivt, der bliver grinet lidt højere og humøret lidt bedre. Rødvin er (en af) universets bedste gaver til menneskeheden. Det eneste, der kan gøre rødvinsdrikkeriet lidt bedre er, hvis den bliver serveret i skønt tilbehør - det får du her!

Sættet indeholder to smukke rødvinsglas samt en karaffel, der kan indeholde op til 1,5 liter rødvin. Udover sættets brugbare funktion og flotte udseende, kan det også personliggøres. Du har to linjer à 15 tegn til rådighed på hver del af sættet. Hvad det skal være, bestemmer du helt selv. På den måde kan du gøre gaven personlig, så den bliver en sikker vinder på gavebordet!

Detaljer

  • Beskrivelse: rødvinssæt med 2 glas og 1 karaffel med indgravering fra Leonardo
  • Materiale: Teqton®
  • Mål: glas 24 x 8,5 cm, karaffel 24 x 20,5 cm
  • Kapacitet: glas 0,5 l, karaffel 1,5 l
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering, tåler opvaskemaskine
2020-12-03T07:14:22+00:00