Har du brug for hjælp?

Rødnæset æggeskiller

95 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Et sjovt lille stykke udstyr i køkkenet, der gør ting som at skille æggehviden fra til en sjov oplevelse, der nok skal producere et billigt grin eller to. En rødnæset æggeskiller er derfor en god gave til folk, der bager eller står meget i køkkenet. Derudover skal det nævnes at den fuldt ud kan klare opgaven med at adskille de to ting.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Til bagning og madlavning møder man ofte problemet med at skulle adskille æggehvide fra blommen, og denne opgave er ikke altid så nem som man skulle tro, og man må derfor ofte være kreativ i sine løsninger. Dog er der flere løsninger og en af dem er en rødnæset æggeskiller i keramik.
Æggeskilleren kan nemt adskille tingene og den gør det på en yderst interessant og ikke mindst sjov måde. Derfor kan den også være ideel at anvende, når man skal bage sammen med børn eller barnlige sjæle, der godt kan lide at lave sjov i køkkennet. Det er en sjov og anderledes gave, som du kan give til dig selv eller andre, der godt kan lide at prøve sig af i køkkenet, hvad end det er som bager eller kok.

Detaljer

  • Materiale: keramik
  • Mål: ca. 8 x 14 cm (med hank)
  • Bemærk: tåler ikke opvaskemaskine - skal vaskes i hånden
2020-11-28T17:18:15+00:00