Har du brug for hjælp?

Robot æggebæger

95 kr
Inkl moms
- +
Så er der besøg fra det uendelige univers! De her sjove æggebægre, der er formet som små robotkroppe holder godt fast på dit og dine brunchgæsters blødkogte æg samtidig med, at de er et sjovt indspark til det flotte morgenbord. Gaven til den næste brunchinvitation.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med friskpresset juice fyldt i glassene, duften af lækker friskbrygget kaffe, hjemmelavede marmelader, smørristet rugbrød - morgenbordet er perfekt dækket. Men hvad er det midt i mellem alle lækkerierne? Bordet er fyldt med robotter med små æggehoveder. Uanset om æggene er blødkogte eller hårdkogte, vil de små hjælpende robotter sørge for, at der bliver passet på dem, og at de er lige til at spise på nemmeste vis.
Her har du fundet en praktiske og brugbar gaveide, som er det sjove alternativ til helt almindelige og lidt kedelige æggebægre. Når du får den næste invitation til morgenmad eller brunch, så er robot æggebægeret den lille betænksomme gave, som med det samme kan integreres på morgenbordet og være med til at trække lidt sjov, ballade og gode historier ind over morgenbordet.
De små robotter er fløjet direkte ind fra det ydre univers for at forsvare den skræmte og pressede æggebataljon mod de store farlige mennesker, der har omringet dem og bare vil smovse løs i lækre æg - vil missionen lykkes eller er det en umulig opgave, robotterne er kommet på denne gang??

Detaljer

  • Materiale: keramik
  • Mål: 5,5 x 5,5 x 6 cm
2020-12-02T22:41:31+00:00