Har du brug for hjælp?

Revolverformet shotsglas

75 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Næste gang du skal have shots med vennerne, kan I gøre det som ægte cowboys med et revolverformet shotsglas i hvidt glas; det skal nok få festen skudt i gang! Glassene er i et iskoldt look, og vil passe perfekt til en temafest, hvor der selvfølgelig skal drikkes Bourbon af dem eller andre western-shots.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis Jesse James, Butch Cassidy eller en af de andre gamle western forbrydere var I live I dag, ville de helt sikkert kunne se den gode ide i at drikke shots fra glas, der er formet som pistoler. Glasset gør sig perfekt som et sjovt indslag til den næste fest, og skulle det være en western-temafest, jamen så vil man helt sikkert få brug for disse flotte shotsglas. Glassende har, ud over pistolen, et stilrent og "koldt" look, som om det var lavet af is. Her kan man følge op på den illusion ved hurtigt at smide glassende i fryseren, hvorefter man vil kunne prøve disse helt unikke shotsglas.
Det er en god ide som fødselsdagsgave til en 30 års fødselsdag, hvor de kan komme i brug samme aften. Med et revolverformet shotsglas i hvidt glas kan de andre følge med i om du bunder eller "bider det over".

Detaljer

  • Beskrivelse: 4 shotsglas pr. sæt
  • Mål: 6 x 8 cm
2020-11-28T15:28:09+00:00