Har du brug for hjælp?

Retro kagetallerken med prikker

169 kr
Inkl moms
- +
Retro køkkentilbehør i 50'er stil hitter stort på kaffebordet. Årsagen er ikke alene det smukke røde design med polkaprikker, men også mindet om en tid, hvor fitnessapps og kalorieforskrækkelse ikke havde noget med lækre kager og tærter at gøre. Denne flotte, retro kagetallerken er en tydelig tråd tilbage til dengang. En god gaveide!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Strut i skørtet, volumen i håret og en tallerken fyldt med lækre kager og cupcakes - så er vi tilbage i 50'ernes køkken! .. Eller ihvertfald drømmen om det. En tid, hvor man ikke fik dårlig samvittighed og skulle løbe til nærmeste træningscenter, så snart man havde taget en bid af lækker lille hjemmebagt kage. Stilen var også en anden dengang, og retro forbinder vi i dag med muntre farver, god kvalitet og nostalgi.

Alt dette indkapsler denne flotte, retro kagtallerken. Den keramiske tallerken er designet, så den vil passe ind i drømmenes retrokøkken - rød med hvide polkaprikker og billedet af en klassisk kvinde i 50'erne. Den smukke kagetallerken er det lækreste bagværk værdig, og vil gøre sig ekstra godt på et flot dækket kaffebord. Den perfekte gave til dig selv, hvis du får gæster forbi til en kaffe og kage, eller til en sand retroelsker.

Detaljer

  • Beskrivelse: retro kagetallerken med polkaprikker
  • Materiale: keramik
  • Mål: omkreds 30 cm, højde 1 cm
  • Bemærk: sendes i gaveæske
  • 2020-12-01T22:53:03+00:00