Har du brug for hjælp?

Retro kageske

85 kr
Inkl moms
- +
Retro tilbehør er den nye trend ved kaffebordet. Den røde kageske med de hvide polkaprikker bringer minder om en mere munter tid, hvor kærligheden til ordentligt håndværk var i centrum. Den retro kageske er derfor en ideel gaveide til den æstetiske bager, der ønsker at pifte bordækningen op.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

50'erne og lækkert, hjemmelavet bagværk hænger næsten uløseligt sammen. I en tid hvor husmoderen opholdt sig mere i køkkenet end noget andet sted, og hvor tid ikke var et spørgsmål, blev der disket op med tærter, boller og overdådige kager dagligt. Alt det smukke bagværk, som der blev lagt så mange kræfter i, krævede selvfølgelig et ligeså smukt køkkentilbehør.

Ser man på den den røde, polkaprikkede kageske er det heller ikke svært at tænke sig tilbage til 50'ernes køkkenidyl, hvor kagecremen ikke blev købt som pulver, og hvor flødeskummen blev pisket i hånden. Den stilfulde kageske har en usammenlignlig nostalgifaktor, og den vil garanteret få dine bedsteforældre til at mindes de mange lækre kager med glæde. Så har du en bagermester i familien, som laver kager, der var en husmor i 50'erne værdig, så er den retro kageske en oplagt gaveide. Den vil med sikkerhed gøre kagebordet lidt smukkere.

Detaljer

  • Beskrivelse: retro kageske med polkaprikker
  • Materiale: rustfrit stål med keramisk håndtag
  • Mål: cirka 27 cm lang
  • Bemærk: sendes i flot gaveindpakning
  • 2020-12-05T05:52:47+00:00