Har du brug for hjælp?

Retro flipur

Fra: 1.075 kr
Inkl moms
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Du kan bestille dette eller et lignende produkt gennem vores partner YourSurprise

Super sejt, minimalistisk og en rejse tilbage i tiden - ja dette ur viser ikke bare, hvad klokken er, det er også et nærmest kult-agtigt designobjekt, som vil få de fleste til at mindes en tid før alt blev digitalt. Der er ikke så mange krummelurer eller pynt på det, og det behøver det klassiske ur heller ikke - det er nok i sig selv. Hæng det op, eller stil det på reolen eller natbordet og nyd det enkle design.

* Skal udfyldes

1.075 kr

Beskrivelse

Som med så mange andre ting gennem tiden har også dette klassiske ur fået en revival. Flipuret er fra en tid uden digitale displays og fremstillet af lækre materialer, der gør det enkle ur betagende at se på. Designet er enkelt og uden udskejelser, og man behøver jo heller ikke så meget mere end en smule mekanik og de typiske kort med tal på for at uret virker efter hensigten.
Du kan vælge mellem to designs, og mon ikke en af dem passer ind i modtagerens hjem. Den sorte version er med sølvgråt krom, og den hvide er med gylden messing. De kommer selvfølgelig begge to med den genkendelige kliklyd, hver gang der er gået et minut. For alle der er vilde med den moderne retrostil, er dette ur ikke til at komme udenom.
Hvis du kender en, der lægger vægt på en individuel indretningsstil, er dette ur den helt rigtige gaveide - vælg mellem sort/krom eller hvid/messing, og overraske en, du holder af med det fine ur.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem et hvidt eller sort ur
  • Beskrivelse: bruger 1 stk. D-batteri (ikke inkl.), kan stå eller hænges op
  • Materiale: metal, polymer
  • Mål: 14 x 36 x 8,5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-03-26T08:09:56+00:00