Har du brug for hjælp?

Rejsenotesbog fra Moleskine

169 kr
Inkl moms
- +
Lad rejseminderne vare ved: Med denne rejsenotesbog fra Moleskine kan du dokumentere dine rejser dag for dag i en praktisk notesbog. Men ikke nok med det – Du kan også planlægge dine kommende rejser og notere vigtig information om for eksempel obligatoriske rejsevaccinationer og andet. En god gaveide til backpackeren og andre rejselystne.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

At rejse er at leve, sagde H.C. Andersen engang, og det kan man kun give ham ret i! Med denne rejsenotesbog fra Moleskine kan du bevare rejseminderne for eftertiden samt planlægge fremtidige rejser. Alt fra den forlængede weekendtur til den store backpackertur til Sydøstasien finder en plads her. Rejsedagnotesbogen kan desuden bruges, når du skal lægge budget for turen, eller du skal have lavet en huskeliste til, hvad I skal have med.

En dejlig gaveide, der hjælper dine venner med at huske deres mange rejser. Du kan pynte notesbogen ved at indlægge fotos og postkort fra jeres ture, skrive noter og telefonnumre, og i det hele taget kan du tilpasse notesbogen til både din stil og dit behov. Så er spørgsmålet bare, hvor næste tur går hen! Med denne gave kan du gemme alle de dejlige oplevelser, så I sammen kan genopleve minderne hjemme fra sofaen.

Detaljer

  • Beskrivelse: rejsenotesbog fra Moleskine
  • Mål: A5
  • Bemærk: sprog - engelsk
2020-12-02T23:29:55+00:00