Har du brug for hjælp?

Råt læderarmbånd med indgraveret påhæng

345 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Dette rå læderarmbånd med jeres navne indgraveret på det stilfulde vedhæng i rustfrit stål kan blive årets allerbedste og mest imponerende julegave til din kæreste. Det elegante design gør, at armbåndet hurtigt bliver en klassiker, som kan bæres til alle anledninger - hverdag som fest, det vil se virkelig godt ud på håndleddet til enhver anledning og være med til at gøre dit outfit lidt mere eksklusivt.

* Skal udfyldes

345 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter en elegant og klassisk gave, der også har et moderne twist, så vil det lækre læderarmbånd, med mulighed for at indgravere flere navne, være den helt rigtige gaveide. Den smarte læderrem i et flot og enkelt design med et stilfuldt vedhæng i rustfrit stål er iøjnefaldende på den diskrete måde. Den fulde længde på armbåndet er 41 cm, hvilket betyder, at remmen skal snos to gange om håndleddet og er med til at give dig et råt look. Endvidere er låsemekanismen med trykknapper fleksibel, så du kan gøre armbåndet større eller mindre som det passer dig.

Det, som er med til at gøre denne gave ekstra personlig, er selvfølgelig muligheden for at få indgraveret navne eller en lille besked på det fine vedhæng i rustfrit stål. Det her er den perfekte gave til din bedste veninde eller din kæreste på valentinsdag - så kan der ikke være nogen tvivl om, at I hører sammen!

Detaljer

  • Materiale: ægte læder og rustfrit stål
  • Mål: 41 x 10 mm, vedhæng 18 mm
  • Bemærk: kan tilpasses i størrelsen
2020-12-02T20:07:39+00:00