Har du brug for hjælp?

Ramme til dit barns fodaftryk

Fra: 215 kr
Inkl moms
- +
En ramme til dit barns fodaftryk gør det muligt at udstille barnets bedårende fodaftryk på en stilfuld og varig måde. Indram aftrykkene sammen med et billede af barnet og bliv i godt humør, når du har billedrammen stående fremme på hjemmekontoret, på arbejdet eller på reolen i stuen. Forevig den vidunderlige og intensive babytid med en unik ramme, og gik den som dåbsgave eller som gave til de kommende forældre.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Et lille, fint fodaftryk og et billede af din øjesten; nu kan du få begge dele i én og samme ramme. Denne billedramme til dit barns fodaftryk har nemlig både plads til et hånd- eller fodaftryk og et almindeligt billede af guldklumpen. Sættet er en velegnet gaveide til en vordende mor eller som barselssgave til den lille nyankomne baby. Det er den perfekte gaveide til børneværelset, så man altid kan kigge tilbage på, hvor lille ens vidunder har været og i fællesskab med barnet se, hvor meget det er vokset. Rammen kan også bruges som gave til farmor, så hun stolt kan vise den frem, når hun får besøg.
Det er en sød og anderledes gaveide, som kombinerer to klassiske gaver i én og samme ramme. Bedsteforældre og øvrige tætte familiemedlemmer vil elske at have sådan et fint sæt stående.

Detaljer

  • Beskrivelse: lufttørrende aftryksmasse og billedramme i ét

Detaljer

  • Beskrivelse: lufttørrende aftryksmasse og billedramme i ét
2020-11-27T03:58:25+00:00