Har du brug for hjælp?
8987 5508

R2D2-nøglering med lys

99 kr
Inkl moms
- +
Her er gaven til alle Star Wars-fans. Selv den største stjernekriger kan have brug for at blive oplyst, så hav altid denne smarte R2D2-nøglering med lys parat i dit nøglebundt. Det vil helt klart være nyttigt, hvis der går en sikring eller du mister noget i mørket om aftenen. Nøgleringen er designet som den søde og vittige robot R2D2 fra Star Wars og hjælper enhver bærer af nøglerne væk fra "the dark side". R2D2-nøgleringen er og bliver en suveræn gaveide til alle fans af Star Wars og ikke mindst R2D2.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 299,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Gør "the dark side" en smule lysere med en R2D2-nøglering med lys. Den lille nyttige robot fra Star Wars sidder klar i dit nøglebundt hvis lyset går eller du på anden måde har brug for at blive oplyst. Med denne nøglelygte i lommen eller i tasken er du altid forberedt på det værste ude i galaksernes verden. Både det detaljerede og gennemførte design af R2D2 og den praktiske lysfunktion vil helt sikkert lede dig på den rette vej ude i universet. Det er og bliver dermed den helt rigtig gave til alle fanatiske Star Wars-fans!
Nøgleringen med lys tager dig ikke bare med på en mental eventyrsrejse blandt galakserne, den er også en nyttig lille livsredder, som kan være behjælpelig i mange små uventede dagligdagssituationer ikke mindst ved mørkets frembrud! En skøn lille gaveide til både store og små fans, og oplagt som pakkekalendergave.

Detaljer

  • Beskrivelse: denne nøglering med lys er et officielt licenseret Star-Wars-produkt

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-01-17T17:26:06+00:00