Har du brug for hjælp?

Pusteabe - neglelakstørrer

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Den lille abe puster på livet løs, for at sørge for, at din neglelak bliver hurtigere tør. Hvad enten du har valgt rød, blå, grøn eller glitter til neglene, så hjælper denne lille abe dig med at få dem tørret, før du skal ud af døren. Den puster og puster og puster til negelakken er helt tør. Sjov og original gaveide til dem, der kan lide farverige negle! Især en god adventsgaveide til teenagepiger.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne situation er der nok mange kvinder, der kan nikke genkendende til: Man har endelig fået lagt frisk og fejlfri neglelak på alle ti negle, og stadig er man ikke sikker på, om det er lykkedes. Det gælder om at få tørret neglene, før man når at få ridser i lakken. Der er mange metoder, og man kan blandt andet puste på fingrende eller holde dem under koldt vand – eller du kan få hjælp af den lille pusteabe.
Det er ganske nemt; du lakerer dine negle og placerer dine fingre på den lille platform foran aben, der så giver sig til at puste og puste, indtil neglelakken er helt tør. Den er både effektiv og så ser den også sød ud, så du kan sagtens stille den på dit makeup-bord eller på badeværelset, hvor den kan pynte, når der kommer gæster forbi. Den søde neglelaktørrer i abeform er en fin gaveide til neglelaks-elskende piger og kvinder i alle aldre.

Detaljer

  • Brugsanvisning: med et klik puster aben til neglelakken er tør
  • Materiale: plastik
  • Vægt: 92 g
  • Mål: ca. 10 x 8,5 cm
  • Bemærk: bruger 2 stk. AAA-mignonbatterier (ikke inkl.)
2020-12-02T03:35:34+00:00