Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Pudseklud med billede

99 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

En lille personlig gave, som alle kan få brug for i hverdagen. Den smarte mikrofiberklud kan nemlig bruges til at pudse briller, solbriller, smartphones og mange forskellige slags skærme af med, så du altid er sikker på at det hele står knivskarpt og klar til brug. En pudseklud med et personligt præg, der er sjov at tage ud af lommen og vise frem.

99 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Er din mands briller altid smurt ind i fedtede fingre, eller kan du aldrig læse SMS'erne på din smartphone fordi den er fedtet til? Så kan det være at du skal investere i et par stykker af de her anderledes og helt personlige pudseklude! Pudsekluden med dit personlige billede på gør det bare lidt sjovere at tørre alle hverdagstingene af, og så har den selvfølgelig noget mere værdi end den almindelige og kedelige sorte pudseklud - for den er jo prydet af et billede af dit lille barnebarn eller hundebassen der tumler rundt ude på græsplænen. Så måske er der mindre sandsynlighed for at den lige forsvinder.

Her er en af de gaver som du kan forære, når du bare har lyst til at give en lille ting, uden at der er en egentlig anledning. Med pudsekluden er du sikker på at alle dine ting, som briller, telefoner, TV-skærme altid vil stå knivskarpt og parat til brug!

Detaljer

  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: 15 x 17,5 cm
  • Bemærk: vaskes ved 40°C uden skyllemiddel
2023-01-30T10:14:34+00:00