Har du brug for hjælp?

Pude med stjernemotiv og navn

165 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En vidunderlig gaveide til alle der elsker ting til boligen, der kommer i et lækkert og moderne design. Den personlige stjernepude vil passe perfekt ind i det designbevidste hjem og være med til at skabe en hyggelig atmosfære. Du vælger ordene, der skal printes på, og så har du har en blød, behagelig og meget personlig gave!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Er du på udkig efter en fødselsdagsgave til din bedste veninde? Eller skal din bedste ven giftes? Om du skal til fødselsdag, bryllup eller housewarming, så vil den personlige stjernepude helt sikkert være et godt valg!
Dette fine og hyggelige stykke brugskunst har et enkelt og stilfuldt print på forsiden, passer godt ind i en moderne stue, og vil gøre din stol eller sofa lidt blødere at sidde i. Pudebetrækket er lavet i 100 % ren bomuld og selve puden er kvadratisk og nem at placere mellem andre fine pyntepuder.

Din helt personlige pude er en dejlig og hyggelig gave, der passer til mange lejligheder, hvad enten det er fødselsdag, housewarming eller en anden vigtig mærkedag som f.eks. valentinsdag. Du kan få printet en personlig hilsen på helt op til 20 tegn inde i stjernen på den flotte pude og veninden med stor æstetisk sans vil uden tvivl blive virkelig glad for puden, både pga. den personlige hilsen, men også fordi puden er rigtig lækkert designet og vil se godt ud i de fleste hjem.

Detaljer

  • Materiale:
    • Overflademateriale: 100 % bomuld
    • Fyld: 100 % polyester
  • Mål: 38 x 38 cm
  • Bemærk: betræk tåler vask ved 30 grader
2020-11-29T23:27:18+00:00