Har du brug for hjælp?

Pude med enhjørning og navn

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Både små og store piger, der elsker eventyrenes fantastiske verden, vil også elske denne søde pude. Den flotte pude i sart rosa med en snehvid enhjørning og modtagerens navn er slet ikke til at stå for. Puden pynter på både farverige børneværelser og på sengen i romantiske soveværelser - en gaveide, der passer til mange anledninger og prinsesser i alle størrelser.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her er opskriften på den ultimative prinsessegave: tag en enhjørning med fortryllende dådyrøjne, masser af rosa, noget blødt, og tilføj så et personligt touch, - tadaaa, en smuk pude med et eventyrligt motiv og modtagerens navn. Så er den helt rigtige gave til både små og store prinsesser i hus!

Den flotte pude er påtrykt en enhjørning, masser af stjerner og ikke mindst navnet på ejeren af den skønne pude, og med denne personlige detalje, er der heller ikke nogen tvivl om, hvem puden tilhører.
Hvis du er på udkig efter den perfekte gave til en pige, der elsker eventyr og enhjørninger, eller måske en kvinde med et barnligt sind og hang til en lidt kitschy indretning er denne søde enhjørningpude helt optimal. Både små og store piger vil elske den bløde og personlige gave! Betrækket kan tages af og vaskes i vaskemaskinen, så det er bare at tage puden med på tur, som var det en bamse, for hvis den skulle blive beskidt, er det ikke noget problem at få den ren igen.

Den fine pude er en oplagt fødselsdagsgave til søde prinsesser.

Detaljer

  • Beskrivelse: betrækket kan tages af og vaskes ved 40 °C i vaskemaskinen (med vrangen udad), med påtrykt enhjørning og navn, hvis der kommer fnuller på trykket, kan det let fjernes med en fugtig klud
  • Materiale:
    • Overflademateriale: 65 % polyester, 35 % bomuld
    • Fyld: 100 % polyester
  • Mål: ca. 40 x 40 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2020-11-29T21:47:53+00:00