Har du brug for hjælp?

Proptrækker med skelet

239 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne noget anderledes proptrækker er inspireret af den mexicanske festdag Día de los Muerto" - altså de dødes dag! Det lyder brutalt, men den kan sammenlignes lidt med allehelgensdag og kræver masser af uhyggelig udsmykning, og der passer denne skumle skeletproptrækker perfekt ind. Giv den i indflyttergave eller tag den med som værtindegave til næste halloweenfest - den vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis du leder efter en ganske særlig gadget til hjemmebaren eller køkkenskuffen er denne sjove proptrækker lige i skabet. Den specielle proptrækker, som er designet af Ariel Rojo og Stephanie Suarez, har endda vundet Kikkerlands designkonkurrence under temaet Mexico - og de har uden tvivl ramt plet. Nu kan du bestille den noget anderledes proptrækker med et skelet på toppen til dig selv eller overraske en af vennerne med denne sjove gaveide.

Den store festdag i Mexico Día de los Muertos har inspireret designerne til proptrækkeren, og hvor der normalvis sidder en oplukker, er der nu et skræmmende skelethoved. De to klassiske flade arme er her blevet udskiftet af rigtige arme, eller rettere sagt knogler. Ja denne proptrækker er ikke for sarte sjæle, men derimod perfekt til uhyggelige temafester som eksempelvis halloween. Med denne super seje proptrækker er der tænkt på detaljerne, når det kommer til at skabe en skummel stemning i hjemmet, og mon ikke det vil imponere gæsterne? Alt i alt en rigtig sjov og praktisk gaveide.

Detaljer

  • Beskrivelse: proptrækker designet af Ariel Rojo og Stephanie Suarez
  • Materiale: zink, stål
  • Mål: 22 x 8 x 4 cm
2021-01-25T15:27:15+00:00