Har du brug for hjælp?

Press - saftpresser

259 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Med den flotte saftpresser serverer du din appelsinsaft helt friskpresset - nemt, hurtigt og i lækkert design lige til at stille på bordet. Den flotte gave til den perfekte og vitaminsprængfyldte start på dagen, hver dag! Det er gaven, der er god til både venner og veninder, der ønsker en friskere start på dagen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvad kan være mere lækkert, fristende og tilfredsstillende end et helt friskpresset glas appelsinjuice til morgenmaden? Med den her gave er du sikret en dejlig morgenmad og den perfekte start på dagen. Den flotte saftpresser Press er super nem at bruge: Du presser bare appelsinen, og al den friske saft løber direkte ned i glaskaraflen, og på få minutter har du helt hjemmelavet, friskpresset og lækker appelsinjuice lige til at sætte direkte på morgenbordet - og det hele er sprængfyldt med vitaminer og energi.
Her er gaven, der er perfekt til folk med hang til sundhed og frisklavede fristelser, og der er ingen tvivl om, at den vil begejstre dine gæster, når du inviterer på brunch om søndagen og den flot designede glaskaraffel kommer på bordet med nypresset juice. Med sådan en start kan dagen bare komme an, der er ikke noget, der kan komme i vejen for, at den bliver dejlig. Og hvis dagen også skal afsluttes på en fræk måde, kan man jo altid lige presse et par appelsiner mere, hælde et skvæt vodka og isterninger i og bum, så er der serveret en super lækker Screw Driver til dig selv og vennerne.

Detaljer

  • Materiale: glas, PP
  • Mål: 12,5 x 15,8 x 23,4 cm
2020-12-02T22:32:30+00:00