Har du brug for hjælp?

Praktisk og feminin køletaske

259 kr
Inkl moms
- +
En fancy køletaske i lækkert design gør din strand- eller skovtur dobbelt så hyggelig og sjov. Køletasken er flot designet i dæmpet pink med fine, sorte blonder. Den er praktisk og feminin og den perfekte gaveide til veninder eller andre med en forkærlighed for gaver, der ikke går ned på design.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Den lækre og smarte køletaske til skov- eller strandturen i dæmpet pink med fine, sorte blonder vil med sikkerhed få din kæreste, kone eller veninde til at gøre store øjne! Køletasken er ideel til en lille tur i skoven, på stranden eller i parken hen over sommeren, når det bare er lækkert at have lidt køligt at drikke og spise lige ved hånden, og til når der skal hygges til grillaften eller rundboldturneringen. Der er ingen tvivl om at du vil få brug for og glæde af den praktiske og feminine køletaske.
Fyld tasken med lækre snacks og drikkevarer - der er rigelig plads i den lille taske, og så kan du ovenikøbet pakke den ned i den større taske med tæpper og spil i. Det er bare lidt mere lækkert at få noget at drikke eller spise på stranden, når det er let køligt.
Her er den perfekte fødselsdagsgave til din veninde. Du kan også give den som en rigtig fin værtindegave til en af sommerens havefester! Den kan også med fordel bruges i hverdagen til at opbevare dagens madpakke eller lette frokost på farten.

Detaljer

  • Materiale: 95 % polyester, læderhank, isoleret indvendigt
  • Mål: 14 x 11,8 x 22,2 cm
2020-12-06T01:41:24+00:00