Har du brug for hjælp?

Postkort i træ

Fra: 55 kr
Inkl moms
- +
Først får du en personlig hilsen på et fint kort af træ, og derefter kan du på fortryllende vis omdanne kortet til en lille dekorativ figur. De vidunderlige postkort, der er lavet af træ, er en usædvanlig og dejlig måde at lykønske din mor eller veninde på hendes fødselsdag eller brug dem, hvis du bare har lyst til at sende et postkort til din bedste ven.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Ved første øjekast ser du måske bare et postkort, så kigger du lidt nærmere og ser, at det er af træ, og så kigger du efter en ekstra gang, for neden under den fine hilsen eller lykønskning er der noget andet.... der gemmer sig sandelig et dyr, blomster eller en båd. Hvad end du har fået på dit kort, så kan du lige så forsigtigt trykke figuren ud og samle den, og så sidder du ikke længere med et fint kort, men med en ugle, en flodhest eller en sommerfugl i hånden. Nu kan du hænge den lille figur op i vinduet, eller hvor du har lyst til at nyde synet af den hver da, og blive mindet om personen, der gav dig den fine hilsen.

Vil du gerne sende din bedste veninde en ekstraordinær lykønskning eller give din far en helt personlig hilsen på fars dag, så vil disse flotte postkort i træ helt klart gøre tricket. Det her er et lykønskningskort fyldt med overraskelser!

Detaljer

  • Beskrivelse: postkort med forskellige 3D motiver
  • Materiale: træ
  • Bemærk: ekstra porto ikke nødvendig ved forsendelse
2020-11-27T04:03:13+00:00