Har du brug for hjælp?

Post it-holder med indgravering

249 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Aldrig har post it-blokken set bedre ud! I den smukke forsølvede holder kan du lægge dine post its og samtidig sørge for, at skrivebordet altid ser opryddeligt ud. Den elegante holder er både praktisk og en måde, hvorpå du kan pynte skrivebordet på kontoret med en personlig brugsgenstand. Det enkle og stilrene design gør, at den praktiske holder passer på ethvert skrivebord.

* Skal udfyldes

249 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Savner du også lidt mere orden på skrivebordet? Så er denne praktiske holder til post its perfekt. Det er nok de færreste, der går op i at holde orden i de normale kontorartikler, som man bruger igen og igen, men det er netop de små detaljer, der kan være med til at skabe overblik og ro på et til tider kaotisk kontor.
Derfor er denne flotte post it-holder den perfekte gaveide til enhver kontormus. Den elegante holder måler 10 x 11 x 1,5 cm og er designet til at passe til standard post it-blokke, men denne holder er ikke bare en normal holder, nej, du kan nemlig få indgraveret modtagerens navn, initialer eller lignende og dermed gøre gaven ekstra personlig. Så er der heller ingen tvivl om, hvem de gule sedler tilhører.

Pift skrivebordet på kontoret op og imponer kollegerne og chefen med den flotte post it-holder eller giv den til en, du holder af, hvis skrivebord godt kunne trænge til lidt orden og et elegant touch. Den forsølvede post it-holder er en personlig gave, der egner sig til mange anledninger.

Detaljer

  • Mål: 10 x 11 x 1,5 cm
  • Bemærk: maks. 30 tegn, der må ikke anvendes specialtegn i indgraveringen
2020-12-04T22:30:20+00:00