Har du brug for hjælp?

Popcorn-pande

205 kr
Inkl moms
- +
Pølser, steaks og grøntsager, er alt sammen noget, vi elsker at grille. Men nu kan du grille en anden yndlingssnack: popcorn! Du lægger bare popcornmajs i din popcorn-pande, stiller panden på grillen og venter på den klassiske lyd af popcorn der popper - og så er der snacks! En sjov og original gaveide!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Alle, der elsker popcorn kender lyden af de små hårde majskorn, der poppes og bliver store og luftige. Normalt forbinder man popcorn med biffen, men hvorfor egentlig ikke prøve at lave popcorn på en anderledes måde? Med denne popcorn-pande er det nu muligt med popcorn fra grillen! Man forbinder oftest grillen med kød og grøntsager, men nu er det også muligt at lave snacks til sine gæster på en kreativ måde!
Det er ganske nemt at bruge en popcorn-pande: bare læg nogle popcorn-majs i bunden, put låget på og stil panden på grillen - og herefter er det bare at vente på den karakteristiske lyd! Så snart lyden af eksploderende majskorn langsomt ebber ud, er popcornene færdige, og herefter kan man krydre popcornene med salt, sukker eller andre krydderier, som man ellers har lyst til at putte på.
Popcorn-panden er den ideelle gaveide til den næste grillfest i bekendtskabskredsen. Denne gaveide vil helt sikkert begejstre venner, veninder og familiemedlemmer, der elsker de små, hårde majskorn, der bliver store og luftige, når de poppes over varmen.

Detaljer

  • Beskrivelse: sort popcorn-pande til bål og grill med langt håndtag og aftageligt gitter
  • Materiale: metal
  • Mål: ca. 18 x 9,3 cm
2020-11-28T21:00:24+00:00