Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 299,- kr.
8987 5508

Platinrose

Fra: 599 kr
Inkl moms
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: PÅ LAGER

En smuk gave i verdensklasse, der er oplagt til dem, der er romantisk anlagt. Denne platinrose er en gave af højeste kvalitet. Det er nemlig en vaskeægte rose hele vejen fra Californien, der er blevet betrukket med platin. Her taler vi altså om en smuk rose, der aldrig dør og for altid kan være et symbol på evig kærlighed som gave til dem, man holder allermest af. Oplagt gaveide til morgengaven, valentingsgave eller bryllupsdag.

* Skal udfyldes

599 kr
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 299,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Smykker plejer at være en sikker vinder, men har har du en gave, der simpelthen topper smykker. Nemlig en vaskeægte smuk rose fra Californien, der er betrukket med platin, så den har fået et fantastisk og blikfangende sølv ydre, der vil lade rosen blomstre for evigt. Mere romantisk og sigende bliver det da ikke - platinrosen holder for evigt, ligesom kærligheden fra giveren til modtageren af denne romantiske gave. Platinrosen er nøje udvalgt inden den bliver betrukket, og man har sørget for at udvælge en smuk og lang rose. Det vil sige, at platinrosen er ca. 30,5 centimeter lang.
Rosen vil pynte et hvert værelse eller stue med sit smukke ydre og vil for evigt stå som et romantisk symbol på den kærlighed, giveren har til modtageren. Platinrosen vil være oplagt som gave, når man har månedsdag eller bryllupsdag, og den vil også give en god start på ægteskabet, hvis du giver den til din udkårne i morgengave.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem 30 cm og 43 cm
  • Beskrivelse: ægte rose fra Californien betrukket med platinum

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-12-16T09:20:12+00:00