Har du brug for hjælp?

Plant et fødselstræ

85 kr
(708 kr / kg) Inkl moms
- +
Når der fødes et nyt familiemedlem, er det selvfølgelig en ganske særlig oplevelse, men nu kan I markere det på en ganske særlig måde. Hvorfor ikke plante et træ for den lille ny? Dette træ vil lige som barnet vokse sig stort og vil stå i haven som et symbol på barnet. I pakken er der to kugler med granfrø og et skilt, hvor I kan indgravere barnets navn - en super sød gaveide til vordende forældre.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Træer og andre planter har altid været et symbol på liv, der sås og vokser sig store. Med denne gaveide kan I nu også plante jeres eget fødselstræ for den nyfødte, og nyde hvordan både træet og barnet vokser op og blomstrer. I sættet er der to kugler med granfrø, som er lige til at plante i haven, og når det begynder at vise sig over jorden, kan I sætte det medfølgende skilt på, så I ved præcis hvilket træ, der repræsenterer de forskellige børn i familien.

Hvis du er på udkig efter en ganske særlig gave til de vordende eller nybagte forældre, er denne lille pakke perfekt - den søde symbolik er slet ikke til at stå for, og når børnene bliver større, vil de helt sikkert også få et specielt forhold til det træ, som blev plantet til ære for dem. Denne gaveide er helt sikkert noget, som forældrene vil sætte stor pris på, så overrask et vennepar eller et par i familien med denne søde gave.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder to kugler med granfrø, lille aluminiumskilt, hvor du selv kan indgravere barnets navn
  • Mål: 12 x 3,5 cm (dåsen)
2020-12-05T22:29:44+00:00