Har du brug for hjælp?

Pladespiller-kradsebræt

299 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Gør plads på scenen til DJ Kat! Med et enestående pladespiller-kradsebræt kan din kat bare scratche løs. Skån dine møbler og lad din kat udleve sine musikalske evner. En sjov gave til alle katte- og musikelskere.

Other customers bought

Beskrivelse

Er der en DJ gemt i din kat? Det kan du nu endelig få opklaret. Med et pladespiller-kradsebræt kan din kat i bogstaveligste form bare scratche løs. Er du selv en stor musikfan med en kæmpe pladesamling, og måske endda en karrierre eller fortid som DJ, så vil dit hjerte smelte, når du ser din kat overgive sig til musikpulten. Du vil også kunne glæde dig over, at dine møbler og vægge skånes for missers skarpe klør.
Det er udstyret med en bevægelig pladespillerarm og en pladetallerknen, der drejer rundt, når katten skubber til den med sine klør. På den måde sørger kradsebrættet for, at din kat også får trænet sine muskler, mens den ordner sine klør. Når din firbenede ven med knurhår er færdig med at scratche, er der rigelig plads på pladespilleren til, at den afslappet kan slænge sig ovenpå pladetallerknen. I ægte DJ-stil er musikafspilleren pyntet med seje og kattevenlige klistermærker, bl.a. "high five"-kattepoter og fiskebilleder. Giv den alternative pladespiller til alle katte- og musikelskere. Det hippe kradsebræt er en sjov gave, der vil vække begejstring hos alle musikalske katte og deres ejere.

Detaljer

  • Beskrivelse: gråt kradsebræt formet som pladespiller med farvestrålende tryk
  • Materiale: karton
  • Mål: 35 x 38,8 x 14,4 cm
2020-11-25T19:01:40+00:00