Har du brug for hjælp?

Pistolformet projektorur

259 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Har du svært ved at stå op om morgenen? Det kan måske løses ved, at du får et lidt mere interessant vækkeur til at stå på natbordet. Hvem vil ikke gerne vågne til synet af sin helt egen pistol, der er som taget ud af en James Bond-film? En sjov og anderledes gaveide til spirende 007-agenter og rutinerede B-mennesker.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det pistolformede vækkeur er vækkeuret til hverdagens hemmelige agenter. Har du altid elsket spionfilm og masser af action? Vil du også gerne i hverdagene have lov til at føle dig som en hemmelig agent? Med dette smarte vækkeur har du nu chancen! Vækkeuret har form som en sej, hvid pistol, der ville have gjort selveste Agent 007 misundelig. Denne pistol sender dog ikke kugler afsted, men projekterer derimod tiden på døgnet op på væggen, skabslågen eller i loftet. Det afhænger helt af, hvilken overflade du peger på, når du trykker på aftrækkeren.

 Vækkeuret er batteridrevet og skal bruge to AAA-batterier for at kunne skyde med tiden. Den vibrerer, når det er tid til at skulle op. Blot et enkelt tryk på aftrækkeren, og tiden vises med klare røde, digitale tal. At komme ud af sengen er ikke længere en Mission Impossible! Tværtimod er morgenvækningen lige pludselig blevet meget sjovere. Vækkeuret er en både spændende og praktisk gave til seje drenge og jernhårde ladies. Forær det til ham, der har set alle James Bond-film op til flere gange. Eller giv det til din vens polterabend, som symbol på, at han nu har sagt ja til Mission Ægteskab.  

Detaljer

  • Beskrivelse: projekterer ur på alle typer overflader
  • Materiale: hvid hærdet plast
  • Vægt: 820 gram
  •  
  • Bemærk: bruger 2 stk. AAA-batterier, følger ikke med i pakken
2020-12-06T02:20:10+00:00