Har du brug for hjælp?

Pink enhjørningelampe

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Den nuser, pink enhjørning giver en magisk og god stemning allerede når den bliver pakket ud, og den vil gøre stemningen endnu mere hyggelig når den bliver tændt på børneværelset så den kan sprede sit flotte lyserøde skær når børnene skal puttes. Med en miljøvenlig og langtidsholdbar LED-pære, vil enhjørningen sprede sit magiske lys hver nat!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Enhjørninger er mytiske og magiske væsener der altid er blevet fortalt fantastiske eventyr om, så hvilken lille pige vil ikke gerne falde i søvn til det lyserøde og eventyrlige lys fra den. Den her nuser enhjørning er designet som en vågelampe, hvis opgave det er at sprede sit fine LED lys på mørke aftener, så det føles trygt at lægge sig til at sove. Den nuser enhjørning spreder et blødt, lyserødt og behageligt lys, det eneste du skal huske at give med, er en pakke med AAA batterier, så er den klar til at sprede alt det lys den kan.

Fordi den nuser enhjørning-natlampe bruger batterier, kan den sættes lige der, hvor der er brug for lidt ekstra lys - på sengebordet eller i vindueskarmen. Vågelampen vil bringe stor glæde, både når den bliver pakket ud, men også når det er sengetid og mørket skal holdes lidt på afstand på børneværelset. En dejlig fødselsdagsgave til den lille pige - enhjørningen vil sprede lys og magi.

Detaljer

  • Beskrivelse: Pink LED-natlampe designet som enhjørning
  • Mål: 13 x 9 x 10 cm
  • Bemærk: Bruger 3 stk. AAA-batterier (ikke inkl.)

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2021-01-15T15:41:20+00:00