Har du brug for hjælp?

Pink armbånd med indgraveret lukning

259 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Vil du give din kæreste eller bedste veninde en utraditionel og speciel gave til valentinsdag eller hendes fødselsdag, så er det anderledes armbånd, af reb og med plads til en helt kort indgravering, den helt rigtige gave. Armbåndet i flettet og holdbart sejlreb vil se så lækkert ud på det solbrune håndled i dets stærke pink farve hen over sommeren!

259 kr

Other customers bought

Beskrivelse

To bogstaver og et hjerte - nogle gange skal der ikke mere til for at udtrykke stor kærlighed eller samhørighed mellem to personer. Med så enkel og lille en indgravering på det flotte, flettede og farvestrålende armbånd i pink, kan du her give en fin og personlig gave med masser af betydning.

Det anderledes armbånd med initialer i flettet, skrigende pink reb er et lækkert tilbehør til sommerens farvestrålende og afslappede outfits, og den flotte farve vil se fantastisk ud om håndleddet mod den solbrune hud.
Armbåndet har magnetisk lukning, så det er nemt at tage af og på. Hvis du f.eks. vil have det med på stranden, men ikke have det med i vandet, så kan du uden problemer selv tage det af og på.
En fantastisk gaveide til din bedste veninde, din yndlingssøster eller den søde kærlighed. Du skal bare vælge de ønskede bogstaver og en helt personlig gave vil være på vej i din retning.

Detaljer

  • Beskrivelse: armbånd med magnetisk lukning
  • Materiale: 100 % polyester med ædelstål lukning
  •  
  • Mål: 20 cm
2020-11-27T14:54:18+00:00