Har du brug for hjælp?

Pingvinbamse med trøje og navn

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Er du på udkig efter den helt rigtige gave til en dyreelsker er denne søde pingvinbamse perfekt. Pingvinen er super blød og har en trøje på med ejerens navn, så man aldrig er i tvivl om, hvem den nuttede pingvin tilhører. Gør et klassisk stykke legetøj til en ganske særlig og personlig gave - en fin lille pingvinbamse med navn er slet ikke til at stå for og vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Der er mange minder forbundet med de forskellige bamser, som man har fået i løbet af sin barndom, og nu kan du være med til at give et særligt minde til et barn. Denne bløde pingvinbamse har sin ejers navn broderet på dens fine trøje, så der ikke er nogen tvivl om, hvem den tilhører, og mon ikke den vil bringe glæde i mange år, for dens søde udstråling er slet ikke til at stå for.

Den lille pingvin har fået den gule førertrøje, når det kommer til at være sød og skøn at putte med, og det venlige ansigt får hjertet hos både små og store legebørn til at smelte. Men denne bamse er ikke bare en bamse, den er en ganske personlig en af slagsen, for du kan få modtagerens navn broderet på trøjen, så der ikke er nogen tvivl om, hvem den tilhører.
Den fine pingvinbamse egner sig til mange anledninger og er en ganske personlig gave, som helt sikkert vil bringe glæde hos både forældre og børn.

Detaljer

  • Beskrivelse: af blød plys, trøjen kan tages af,
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: ca. 18 x 16 x 8 cm
  • Bemærk: kan vaskes ved op til 30 °C
2020-12-02T22:31:17+00:00