Har du brug for hjælp?

Pingvin-æggeur

49 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Den sødeste køkkenhjælper, man kunne tænke sig; her har du et pingvin-æggeur, der hjælper til med at tage tid, når du har brug for det. Pingvin-æggeuret er altid klar, når der skal bages og tages tid på, hvornår maden er klar. Fin gaveide til alle, der godt kan lide at lave mad. Pingvin æggeuret kan endda også foræres til børn, der måske er i gang med at lære, hvordan man laver mad.

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette pingvin-æggeur kommer man aldrig til at brænde maden på igen. Man indstiller bare æggeuret til den tid, man ønsker, og når det er tid til at maden skal ud af ovnen, eller pastaen skal af komfuret, så giver det besked. Måske vil pingvin-æggeuret være grunden til, at der nu skal bages masser af kager og andre lækre sager i køkkenet? En ting er sikkert: det søde pingvin-æggeur vil skabe stor glæde i køkkenet. Kort sagt er den lille, søde pingvin den perfekte køkken-hjælper!
Æggeguret måler 6 x 6 x 13 cm og vil med sine mål og sine farver i sort stå flot i ethvert køkken og passe godt ind i alle slags indretninger. Æggeuret giver også anledning til at være kreativ og har mange måder, det kan bruges på - f.eks. til børn, når de skal være sikre på, at de har børstet tænder i lang tid nok - mulighederne er mange og æggeuret vil være en sød gave til alle aldre.

Detaljer

  • Beskrivelse: designet af Jan Habraken
  • Materiale: ABS plastik, stål
  • Mål: 6 x 6 x 13 cm
2022-12-01T05:52:14+00:00