Har du brug for hjælp?

Picnictæppe formet som en bjørn

299 kr
Inkl moms
-14,00 %
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Dette søde picnictæppe er formet som en bjørn og vil gøre alle de andre picnic-gæster i parken dybt misundelige, når de ser, at dette tæppe er helt anderledes end andre, klassiske picnictæpper. Dette picnictæppe er nemlig formet som en sød bjørn med øjne, næse og mund. Resten af tæppet er i klassiske rød/hvide tern og passer perfekt til en hyggelig sommerdag i parken. Picnictæppet er yderst praktisk med forskellige funktioner såsom håndtag og vandfast underside.

Beskrivelse

Dette picnictæppe har det hele. Et sødt og anderledes udseende? Tjek! Picnictæppet er formet som en sød bjørn med øjne, næse og mund. Klassisk picnic-stil? Tjek! Tæppet er i originale rød/hvide tern. Praktiske funktioner? Tjek! Picnictæppet har masser af dem! En vandfast underside, der gør, at tæppet tåler at blive medbragt på halvvåde græsplæner og du kan let rengøre det bagefter. Det er nemt at folde sammen og fylder ikke meget, og sidst men ikke mindst, så har tæppet også et håndtag, der gør, at det er nemt at tage med og bære. Derudover er tæppet 150 x 165 cm stort, så det er plads nok til både gæster og maden som hører til en god picnic.
Denne gave er en af dem, der vil være med til at skabe gode minder og hyggelige ture. Picnictæppet opfordrer nemlig til, at du tager dine elskede under armen, laver en god omgang mad og søger til en skøn park eller strand for at holde en vaskeægte picnic. Findes der noget bedre?

Detaljer

  • Beskrivelse: kan foldes praktisk sammen, har vandfast underside og håndtag til at transportere det
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: ca. 150 x 165 cm
2019-06-20T08:17:54+00:00